Kom het feestelijk bij ons vieren
Het heerlijke menu serveren wij van 24 t/m 27 december
Amuses
Kikkererwt – witte chocolade – hazelnoot
Spruit – pinda – pancetta – chili
Pastinaak – sjalot – fillo
Coquille
Pastinaak – knolselderij – truffel – hazelnoot
Kabeljauw
Koolraap – ansjovis – kruidenolie
Cannelloni
Poulet – thom ka khai – pandan – oost indische kers
Hertenrugfilet
Biet – aardappel – umeboshi – rode wijn
( alternatief vis zeeduivel – vin jaune saus)
Supplement kaas
18,50
Pre dessert
Sable – citroen – merengue
Appel
Structuren Appel – schapen yoghurt – sable
Voor €99,50 per persoon exclusief drank
Vanaf 18:00 uur ontvangst en 19:00 uur begint het diner. Als u gebruik wil maken van dieet wensen, supplement kaas
of een alternatief hoofdgerecht dan kunt u dit bij de reservering aangeven zodat wij hier speciaal rekening mee kunnen houden.
Ons concept
De Provenier staat voor de Frans-moderne keuken met dagverse producten. Gastvrijheid, gezelligheid en liefde voor het vak staan bij ons team hoog in het vaandel. Heerlijk lunchen en dineren in een sfeervol historisch pand, met familie, vrienden of zakenrelaties.
Naast de à la carte gerechten, bereidt de Chef kok graag een Chef’s table voor u, dit behoort zowel voor de lunch als voor het diner tot de mogelijkheden. Om het menu compleet te maken verzorgen wij graag een bijpassend wijnarrangement, of u kunt zelf een keuze maken uit onze mooie selectie wijnen.
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant
Voor reserveringen zijn wij telefonisch bereikbaar van woensdag t/m zondag van 11:00 uur tot 20:00 uur via
Uiteraard kunt u ook per e-mail reserveren:
Deze is pas definitief als u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen, reserveren via de e-mail kan uiterlijk op dezelfde dag tot 15:00 uur.
Mocht er bij u of uw gasten allergenen zijn dan horen we dat graag
Wij zijn de eerste twee weken na kerst en de eerste twee weken van augustus gesloten vanwege vakantie.
Wij hanteren de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)